Deelnemers

Bekijk hieronder de lijst met deelnemers die op Staphorst Tuiniert 2022 stonden.

Wil je als bedrijf ook deelnemen aan de volgende Staphorst Tuiniert op zaterdag 30 maart 2024? Geef het door aan iemand van de organisatie.

Knoll B.V. 

Knoll B.V. Tuin & Park is dé specialist in uw regio. Bij ons bent u aan het juiste adres voor aankoop, reparatie en onderhoud van bos-, tuin en parkmachines. Wij bieden een compleet assortiment voor zowel de particuliere als professionele gebruiker. Met onze dealerschappen van topmerken als STIHL, KÄRCHER, STIGA & FERRIS in ons verkoopprogramma maken wij het onderhoud van uw tuin tot een plezierige en tijdsbesparende beleving. Vanaf maart dit jaar verkopen we onze producten ook via onze webshop www.knolltuinmachines.nl.


Budget bestrating

Zoekt u nieuwe stenen of tegels? Wij zijn een kei in het leveren van materialen voor uw droomtuin. Budget-Bestrating.nl heeft zowel voor online als offline georiënteerde mensen een ruim assortiment. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van bestrating. Hoewel Budget-Bestrating.nl als webshop door heel Nederland haar producten levert blijven we trouw aan de lokale markt. Graag verwelkomen we u bij onze vestiging. Hier kunt u inspiratie opdoen en uiteraard staat de koffie klaar.  Wij proberen onze showtuin elk seizoen te voorzien van de nieuwste producten om een goed beeld te geven van de trends op het gebied van tuinen. Wilt u in de avond iets langer genieten van uw tuin denk dan goed na over verlichting, hiermee kunt u tot in de late uurtjes genieten van uw tuin.


Prins Boom & Landschap

U bent bij Prins Boom & Landschap aan het juiste adres voor informatie, advies en uitvoering voor zowel particulier als bedrijf als het gaat om planten, snoeien, verzorgen en verwijderen van bomen. Tevens. onderhoud van uw tuin of groene omgeving. Bent u op zoek naar een bedrijf waar geluisterd wordt naar uw wensen en waar pro-actief wordt meegedacht?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Hattem Tuin- & Boom verzorging

Hattem Tuin- & boomverzorging is gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom boomverzorging, tuinonderhoud & tuinaanleg.

Boomverzorging

  • advies
  • onderhoud
  • kappen
  • klimtechniek

Tuinonderhoud & tuinaanleg

  • advies
  • aanleg
  • onderhoud

Tuinontwerp en Advies Roelien Mulder

'Een tuinontwerp is de basis van een prachtig geheel van de woning, omliggende oppervlakte en omgeving.  Samen kunnen we werken aan een ontwerp met eerlijk advies wat past bij de klant en waarmee de tuin tot in de fijne details kan worden aangelegd met de juiste materialen en beplanting.'

Ontwerp in 2D en 3D, bijbehoren beplantingsplan en detail/materiaaluitwerking. Connecties met bedrijven die dit eventueel kunnen uitvoeren.


PB Techniek

Gaat u voor 't gemak? Kies dan voor een frontborstel met opvangbak!

Uw zitmaaier binnen een handomdraai omkoppelen tot zitveegmachine?

Of tot een sneeuwschuiver tijdens het winterseizoen?

Bekijk de diverse mogelijkheden.


Robin Tiemens Handelsonderneming

Er gaat niets boven de geur van vers gemaaid gras op een schitterende zomerdag! Bij Handelsonderneming Tiemens kunt u terecht voor degelijke, jong gebruikte zitmaaiers. Wij hebben altijd meerdere modellen op voorraad en adviseren u graag bij uw aankoop.


Welkoop Staphorst

Bij Welkoop Staphorst hebben we verstand van tuin, dier en kleding. Dat merk je meteen als je onze winkel binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en een service die net een stapje verder gaat. Ook op het gebied van werkkleding en vrijetijdskleding breiden we steeds verder uit om een compleet plaatje te kunnen aanbieden!


SteengoedID 

SteengoedID is dé tuinspecialist in omgeving Staphorst. Bij ons koop je alles voor je tuin. Denk aan sierbestrating van beton, keramische tegels, natuursteen, maar ook aan tuinhout, overkappingen, veranda’s, tuinverlichting en onderhoudsproducten.


Gerard Krale Handelsonderneming en klussenbedrijf

Bij ons kunt u terecht voor allerlei houten artikelen. Zoals regentonnen, wijnvaten, bloembakken, Engels hekwerk, eiken schaaldelen, wilgentenen en bamboe. We zijn op afspraak geopend


Hofstede Timmerman

Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel, onze verkopers worden ondersteund door een moderne werkplaats en uitgebreid magazijn. Hofstede Timmerman is een bedrijf dat staat voor kwaliteit-producten, goede service en waar de klant zich thuis moet voelen.


Dons Hoveniersbedrijf

Dons hoveniersbedrijf is de creatieve inrichter van tuinen. Uw tuin om in te bewegen, te relaxen en te werken. Waar ruimte is voor creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop gaan.

Dons hoveniersbedrijf creëert verassend eigentijdse tuinen met een perfecte balans tussen binnen en buiten. Onze creaties voegen een blijvende sfeer en kwaliteit toe aan uw leefomgeving.


Hofstede Bos & Tuin

Wij zijn een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een specialist op het gebied van bos-, tuin- en parkmachines. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in apparatuur en machines voor de bouw- en infratechniek. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatst nieuws!