Knoll B.V. 

Knoll B.V. Tuin & Park is dé specialist in uw regio. Bij ons bent u aan het juiste adres voor aankoop, reparatie en onderhoud van bos-, tuin en parkmachines. Wij bieden een compleet assortiment voor zowel de particuliere als professionele gebruiker. Met onze dealerschappen van topmerken als STIHL, KÄRCHER, STIGA & FERRIS in ons verkoopprogramma maken wij het onderhoud van uw tuin tot een plezierige en tijdsbesparende beleving.


Budget bestrating

Zoekt u nieuwe stenen of tegels? Wij zijn een kei in het leveren van materialen voor uw droomtuin. Budget-Bestrating.nl heeft zowel voor online als offline georiënteerde mensen een ruim assortiment. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van bestrating. Hoewel Budget-Bestrating.nl als webshop door heel Nederland haar producten levert blijven we trouw aan de lokale markt. Graag verwelkomen we u bij onze vestiging. Hier kunt u inspiratie opdoen en uiteraard staat de koffie klaar.  Wij proberen onze showtuin elk seizoen te voorzien van de nieuwste producten om een goed beeld te geven van de trends op het gebied van tuinen. Wilt u in de avond iets langer genieten van uw tuin denk dan goed na over verlichting, hiermee kunt u tot in de late uurtjes genieten van uw tuin.


Hendrik Jan de Tuinman

Al vanaf 1965 is Hendrik Jan hét merk voor robuust en degelijk tuingereedschap. Het assortiment is ruim en gevarieerd: van kloofbijlen tot heggenscharen en van tuinslangen tot dompelpompen.  Met de meer dan driehonderd scherp geprijsde tuinartikelen - gemaakt van duurzame materialen - kan iedereen uit de voeten.  Zelfs zonder groene vingers!


Talen Tools

Talen Tools is producent en leverancier van gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers. Ons assortiment is bijzonder uitgebreid en omvat ook houten stelen in alle soorten en maten. Een groot deel van de houten stelen wordt in Staphorst zelf geproduceerd! Talen Tools verkoopt uitsluitend aan de tuincentra, bouwmarkten, DHZ-zaken en diverse webshops. Talen Tools is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit én innovatie.


Bos en Tuin machines Husqvarna 

Meer informatie volgt z.s.m. 


Hofstede - Timmerman tuin en park machine

Meer informatie volgt z.s.m. 


Dons hoveniersbedrijf

Meer informatie volgt z.s.m. 


LMB Kooiker

Meer informatie volgt z.s.m. 


SteengoedID

SteengoedID is het startpunt voor elke tuin. Bij ons kun je inspiratie opdoen, een ontwerp laten maken, het materiaal aanschaffen en eventueel de aanleg laten verzorgen door ons deskundig team. Wij staan met alle plezier voor jullie klaar, hetzij voor tuin-materialen tot complete ontzorging. Ook de doe-het-zelver voorzien we graag van tips en advies zodat er nog jaren genoten kan worden van jullie droomtuin. Onze pijlers zijn dan ook: Inspiratie, Ontwerp, Realisatie & Onderhoud.


Prins Boom & Landschap

U bent bij Prins Boom & Landschap aan het juiste adres voor informatie, advies en uitvoering voor zowel particulier als bedrijf als het gaat om planten, snoeien, verzorgen en verwijderen van bomen. Tevens. onderhoud van uw tuin of groene omgeving. Bent u op zoek naar een bedrijf waar geluisterd wordt naar uw wensen en waar pro-actief wordt meegedacht?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Farmshop Huisman

Meer informatie volgt z.s.m. 


Plantium kwekerij

Meer informatie volgt z.s.m. 


Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten 

Meer informatie volgt z.s.m. 


Welkoop Staphorst

Meer informatie volgt z.s.m.