In 2022 hebben we een prachtige editie van Staphorst Tuiniert gehouden. Om het unieke karakter te behouden hebben we er voor gekozen om het evenement 2-jaarlijks te houden.

De volgende editie is qua datum al geprikt, dit zal 6 april 2024 worden.

Voor wie?
Ondernemers die affiniteit hebben met het buitenleven en enthousiast zijn om de consument te bereiken met hun producten en of diensten. Elkaar inspireren met nieuwe ideeën, nieuwe collecties en nieuwe trends. Dat is het idee van Staphorst Tuiniert.

Wil je meedoen met de volgende editie van Staphorst Tuiniert op zaterdag 6 april 2024?
Laat het weten aan iemand van de organisatie.

 


Dag voor liefhebbers van het buitenleven

Het doel is om een leuke tuindag te organiseren voor de inwoners van Staphorst en omstreken. Tijdens deze dag willen we inspelen op de voorjaarskriebels van de bezoekers. Tuinliefhebbers die enthousiast worden van de nieuwste tuingadgets en veel aandacht geven aan hun tuin of terras. We willen deze groep graag kennis laten maken met de ondernemers uit de regio Staphorst. Ondernemers die iets te bieden hebben aan het buitenleven. Zodat de bezoekers nog meer genieten van het leven in de tuin.


Laat je ideeën weten

Enkele tuinondernemers hebben al ideeën doorgegeven. Een greep hieruit: tuinontwerpen maken met de bezoeker, tips geven voor tuin en product en presentaties geven over het huurassortiment van tuinspullen. Een dag die zich focust op alle aspecten van het tuinieren. Heb jij ook ideeën? Meld je dan aan via onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact met je op.  


Toegankelijk voor iedereen

Door geen entree te vragen en door een gemakkelijk te bereiken locatie te hebben gekozen, wordt het een toegankelijke dag voor de inwoners van Staphorst en de regio er om heen. Enthousiast geworden als ondernemer? Geen idee of tip is te gek, samen willen wij er een succesvolle en leuke dag van maken voor de enthousiaste tuinliefhebber. Doe jij met ons mee?


Kosten & Voorwaarden

Door een schatting van de gemaakte kosten (vergunningsaanvraag, advertentiekosten, huur terrein) aan te houden, verwachten we met onderstaande tarieven de dag kostendekkend te kunnen draaien.

Pakket Afmeting stand Prijs *
Small 5x5 m2 € 200,-
Medium 10x10 m2 € 400,-
Large 20x20 m2 € 600,-

* Genoemde prijzen zijn excl. BTW


Inspireer jij mee met jouw onderneming? 

Meld je dan aan via onderstaand formulier en je ontvangt meer informatie m.b.t. de kosten, voorwaarden e.d. 

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatst nieuws!