De tuinondernemers bereiden zich ook dit jaar weer voor op een succesvol tuinseizoen. In 2022 willen we graag de krachten bundelen met de lokale ondernemers uit de buurt van Staphorst. Ondernemers die affiniteit hebben met het buitenleven en enthousiast zijn om de consument te bereiken met hun producten en of diensten. Elkaar inspireren met nieuwe ideeën, nieuwe collecties en nieuwe trends. Dat is het idee van Staphorst Tuiniert.


Dag voor liefhebbers van het buitenleven

Het doel is om een leuke tuindag te organiseren voor de inwoners van Staphorst en omstreken. Tijdens deze dag willen we inspelen op de voorjaarskriebels van de bezoekers. Tuinliefhebbers die enthousiast worden van de nieuwste tuingadgets en veel aandacht geven aan hun tuin of terras. We willen deze groep graag kennis laten maken met de ondernemers uit de regio Staphorst. Ondernemers die iets te bieden hebben aan het buitenleven. Zodat de bezoekers in 2022 nog meer genieten van het leven in de tuin.


Laat je ideeën weten

Enkele tuinondernemers hebben al ideeën doorgegeven. Een greep hieruit: tuinontwerpen maken met de bezoeker, tips geven voor tuin en product en presentaties geven over het huurassortiment van tuinspullen. Een dag die zich focust op alle aspecten van het tuinieren. Heb jij ook ideeën? Meld je dan aan via onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact met je op.  


Toegankelijk voor iedereen

Door geen entree te vragen en door een gemakkelijk te bereiken locatie te hebben gekozen, wordt het een toegankelijke dag voor de inwoners van Staphorst en de regio er om heen. Enthousiast geworden als ondernemer? Geen idee of tip is te gek, samen willen wij er een succesvolle en leuke dag van maken voor de enthousiaste tuinliefhebber. Doe jij met ons mee?


Kosten & voorwaarden

Aangezien er nog geen duidelijk beeld is van het aantal deelnemers, dus ook niet van de omvang van het evenement, is het lastig om een goede berekening te maken.  Door een ruime schatting van de gemaakte kosten (vergunningaanvraag, advertentiekosten, huur terrein) aan te houden, verwachten we met onderstaande tarieven de dag kostendekkend te kunnen draaien:

Pakket m2 Afmeting Prijs
Small 5x5 m² € 150,-
Medium 10x10m² € 300,-
Large 20x20 m² € 500,-

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

**Bovenstaande kosten zijn de maximale kosten, bij grote animo zal de prijs kunnen dalen naar pro rata verhouding. 

Indien u wenst te werken met een tent, kunt u kiezen uit de volgende opties:

Aluhal 10x15 meter Prijs
Excl. systeemvloer € 675,-
Incl. systeemvloer € 1200,-
Uitbouw 5x10 zonder vloer € 200,-
Uitbouw 5x10 met vloer € 400,-
Pagodetent 5x5 meter Prijs
Excl. systeemvloer € 275,-
Incl. systeemvloer € 322,-

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW
**Inclusief opbouw & afbouw

Door met bovenstaande tenten te gaan werken, zal er een professionele, eenheid gecreëerd worden.  Uiterlijk tot 2 weken voor het evenement kunnen we garantie geven op een tent i.v.m. beschikbaarheid. 

Op de Tippe bevinden zich meerdere stroompunten, afhankelijk van het aantal deelnemers en benodigde stroom kan hier gebruik gemaakt van worden. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vernemen we graag een indicatie van de gewenste benodigde stroom. Uiterlijk 2 weken voor het evenement zal duidelijk zijn of de benodigde stroom geleverd kan worden. 


Inspireer jij mee met jouw onderneming? 

Meld je dan aan via onderstaand formulier en je ontvangt meer informatie m.b.t. de kosten, voorwaarden e.d.